Memories of Life
Memories of Life is een uitgeverij, gespecialiseerd in vernieuwend rouwdrukwerk, sinds 1 januari 2005 gevestigd in het pittoreske stadje Ravenstein (N-B). Hier ontwikkelen wij persoonlijk rouwdrukwerk van hoogstaande kwaliteit en verspreiden dit via een uniek distributiesysteem. Memories of Life levert rechtstreeks aan uitvaartondernemers en drukkerijen, maar levert ook  direct aan nabestaanden  via printing-on-demand.

Dit zijn belangrijke aandachtspunten want het afscheid van een naaste of geliefde is heel erg persoonlijk. De een kiest voor een intiem besloten afscheid en de ander wil alle nabestaanden erbij betrekken. Belangrijk bij dit alles is dat de overledene altijd centraal dient te staan.
 
Bij Memories of Life staat ‚??persoonlijk‚?Ě hoog in het vaandel. Daarom bieden wij u onze producten aan onder het begrip: ‚??persoonlijk rouwdrukwerk‚?Ě. Om dit waar te maken heeft Memories of Life een applicatie bedacht waarmee bijzonder rouwdrukwerk gemaakt kan worden. Uitvaartondernemers bestellen via Rouwdrukwerk Online en particulieren via Memories of Life.

Op deze websites zijn rouwbrieven, rouwkaarten, herinneringskaarten en dankkaarten online te bestellen en in een aantal stappen maakt u persoonlijk rouwdrukwerk. Het bijzondere aan dit systeem is dat het rouwdrukwerk binnen 4 uur gereed is, waar ook in Nederland. Met andere woorden: u kunt uw rouwbrieven of rouwkaarten nog dezelfde dag verzenden. Bovendien hanteren wij de laagste prijzen.

Vraag nu een persoonlijk inlogcode en prijslijst aan via info@memoriesoflife.nl en ga direct aan de slag.