Visie en doelstelling
De wijze waarop men voor het laatst afscheid neemt van een dierbare overledene is aan het veranderen. Spirituele vrijheid is geaccepteerd en er wordt steeds meer geluisterd naar de wensen van de direct betrokkenen. Door deze verandering zal er meer vraag zijn naar persoonlijk rouwdrukwerk.

De technologie biedt de mogelijkheid om snel te kunnen communiceren en produceren, waardoor het tegemoet komen aan uw wensen eenvoudiger wordt. Memories of Life gaat hierin mee en blijft zoeken naar de mogelijkheden die het internet te bieden heeft.
Memories of Life blijft dan ook steeds bezig om nieuwe producten en concepten te ontwikkelen. Daarnaast zullen wij aandacht blijven besteden aan dat extra stukje persoonlijke begeleiding en u onze ervaring aanbieden bij het uitzoeken en samenstellen van het drukwerk voor de uitvaart.

Memories of Life staat voor persoonlijkheid en richt zich op elk mens als individu. Wij bieden iedereen de mogelijkheid om een persoonlijke tintje te geven aan het rouwdrukwerk voor de uitvaart van een dierbare.