Applicatie Memories of Life

Applicatie ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† Een van de innovatieve idee√ęn van Memories of Life is het ontwikkelen van een geautomatiseerd applicatiesysteem. Met dit systeem is de gebruiker in staat om mooi maar zeker niet onbelangrijk, persoonlijk rouwdrukwerk samen te stellen.

Als nabestaanden kunt u er voor kiezen om zelfstandig door middel van deze applicatie uw rouwbrief / rouwkaart samen te stellen. Meerdere redenen zijn denkbaar om zelf uw rouwdrukwerk te maken, te bestellen en te versturen.

Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om het rouwdrukwerk door de uitvaartondernemer te laten verzorgen. Indien de betreffende uitvaartonderneming niet bij ons staat ingeschreven beschikt hij over de mogelijkheid om per direct een inlogcode aan te vragen. Hiermee kan hij u op een professionele manier begeleiden en ondersteuning bieden.

Zo werkt het
U kunt geheel vrijblijvend en kosteloos een inlogcode aanvragen bij info@memoriesoflife.nl Nadat u bent ingelogd met uw e-mailadres en een zelf gekozen wachtwoord, kunt u alle drukwerk vormgeven met onze of met uw eigen afbeelding(en) en teksten. Uw werk wordt automatisch regelmatig in het systeem opgeslagen en is alleen bereikbaar voor u. Veilig, als uw computer onverwacht hapert of de internetverbinding wegvalt. Als u daarna opnieuw inlogt, kunt u doorgaan waar u gebleven was. In principe kunt u al voortijdig een brief of kaart ontwerpen, opslaan in uw bibliotheek en in een later stadium er weer mee verder gaan.

U kunt een proef (als PDF) ontvangen per e-mail en naar meerdere adressen sturen. Na het versturen van de rouwbrief / kaart, is er voldoende tijd om andere producten, zoals herinneringskaarten en omslagen voor een programma(boekje), te maken.

Op de bestelpagina kunt u uw printwerk, met bijpassende enveloppen, bestellen en afrekenen met iDeal. Als u vóór 13.00 uur bestelt, kunt u binnen maximaal 4 uur bij één van de circa 100 printpunten van Memories of Life drukwerk afhalen. Bestellingen na 13.00 uur in overleg en anders de volgende ochtend afhalen. Als u wilt, krijgt u een sms-bericht indien uw bestelling klaar ligt. U ontvangt uw factuur per e-mail.

Prijzen
Bij alle producten wordt de particuliere verkoopprijs exclusief 21% BTW vermeld. Dit is een gemiddelde prijs, gebaseerd op een oplage van 100 stuks en een standaard afbeelding. Bij een lagere oplage is de prijs per stuk hoger en lager bij een hogere oplage. Deze prijzen zijn alleen van toepassing als u zelf, zonder tussenkomst van een uitvaartondernemer, het printwerk maakt, bestelt en ophaalt! De prijzen voor levering de volgende dag liggen lager dan de 4-uurs-levering. Wij hanteren momenteel de laagste printprijzen.